oktober 2010

Spraylakk

Hvis du har noen kjedelige ting i kjedelige farger, er det bare å gjøre noe med dem. Du kan kjøpe spraylakk i de fargene du vil, og så er det bare å spraye i vei. De sprayene jeg har kjøpt kan man spraye på tre, plastikk, metall og egentlig alt. Man kan kjøpe spraylakk på Fargehandelen, det gjorde jeg. Man kan sikkert kjøpe det andre steder også, gjerne der de selger maling eller på hobbybutikker.


Quick spraylakk i blank hvit, perlegrå, signalrød og frisk grønn.


Jeg har sprayet mest i rødt. Her har jeg sprayet tre metallbokser fra IKEA. De er egentlig hvite med prikker i alle mulige farger. Prikkene ble nesten svarte og grå etter jeg sprayet boksene røde, men det gjør jo ikke noe. Hullmaskinen var faktisk en gammel, lyseblå hulmaskin før, men etter at jeg sprayet den ble den som ny, bortsett fra at den er litt rusten på metallstengene, da. 

Jeg har også sprayet noen rammer i samme rødfarge. Kjøpte noen gullrammer på et loppemarked i  sommer, tokk ut de gamle, stygge bildene og sprayet de røde. Nå henger de blanke og fine på veggen på rommet mitt.


Dette er to av stolene til lillebroren min. De er også kløpt på IKEA. De var hvite og kjedelige før, men etter at pappa sprayet de limegrønn og grå, ble de som nye igjen.

Jeg har sprayet mye annent også, som en sparegris, en mann av tre og to glasshjerter.
Hvis det er noen spørsmål er det bare å skrive en kommentar, jeg blir glad hvis dere sier hva dere syntes også.

Moro under xfactor pause

Det er alltid kjedelig når det er pause midt i tv-programmene. Da må man jo finne på noe kult. Jeg satte meg på kjøkkenet for å tegne litt. Det ble en liten tegning:Et eksempel av apple-eplet.

Fagbok design

Lyst på noen kule tips til forsidene på skolebøkene? Her er ett tips.


Dette er den rå kule tekstboka til broren min. Enkelt, men alikevel kult!! 

Hjemmelagde lommebøker

Lei av å være på utkikk etter en lommebok du faktisk liker? Hvorfor ikke lage deg en? Da kan du lage den akkurat som du ønsker. Det er mange måter man kan lage lommebøker på. De kan f.eks være i stoff eller papp. Her er noen jeg har laget:

  • Tomme melke- eller juicekartonger:  • Av garn:


                    

Etui til ipod eller iphone

Da jeg kjøpte ipoden tenkte jeg at jeg kunne vente med å kjøpe et etui. Dagen etter begynte jeg å hekle et etui selv, den ble jo ikke så verst. Den funker bra til iphone også.


Den har en liten lomme foran, så du har et sted å gjemme bort ørepluggene eller en pussefille.

'


hits