august 2010

Armbånd

Det er lett å lage fine ting med bare luftmasker, som f.eks. fine armbånd:


De kan være korte eller lange.Du kan spre dem utover eller ha dem samlet. Husk at du må hekle en stund før de blir lange. Det kan se ut som de er lange, men når du knyter endene sammen og prøver dem når de bare noen ganger rundt håndleddet.

Hekla ringEr ikke denne ringen fin? Det er bare å kjøpe løse ringer. Du kan kjøpe det på hobbybutikker eller garnbutikker. Så hekler du en blomst, eller bare en runding, som skal sitte på ringen. Pass på at rundingen i midten passer på ringen. Det er lurt å feste blomsten på ringen:Da kan du lage ringer i de fargene du liker eller sånn at de passer til dine antrekk. De er også fine gaver.

Salg i ferien

Når du er på ferie, hvorfor ikke tjene litt penger? Det gjorde jeg og noen gode venner da vi var på ferie på Bornholm.
 Vi lagde alt fra ringer til hekla vesker, kaktuser til grytekluter, hatter til nøkkelringer. Vi solgte ganske mye av det, over 300 kr, så det ble jo litt på hver ; )


Vi hadde ikke så mye flaks den første dagen, men da vi prøvde igjen dagen etter solgte vi ganske mye mer. Vi solgte til fire forskjellige damer : ) Det var veldig gøy og spennende, vi måtte snakke engelsk til noen av dem.
hits