april 2011

Bildedryss fra påskeferien

Her kommer noen bilder jeg tok i påskeferien da vi var på Hønefoss:Hvilket bilde var det beste?

Close-up bilder - Sommerfugl

Denne sommerfuglen satte seg på den hvite muren vi har bak i hagen. Hver gang jeg gikk forbi den eller rørte meg lukket den seg, så det tok lang tid før jeg fikk tatt et bilde med vingene åpne, men det er vel noe man må vende seg til som fotograf, å vente på de rette øyeblikkene. Jeg har ikke tatt disse bildene med close-up filteret men vil nok si at det er ganske close-up forde.Hva synes dere om bildene?

Nyutsprungne trær

I dag har den første blomsten på magnoliatreet vårt sprunget ut. De har utrolig fine blomster, det dumme er at de er borte etter knapt en uke. De er utrolig fine å ha i en vase inne også, med eller uten blomster. En ting: ikke brekk av fra andres trær! I fjor brakk folk av greiner fra treet uten å spørre og det så ikke særlig pent ut. Litt dårlig gjort egentlig.

Hva syntes du om bildene?

Close-up bilder - Roser

Da skal jeg endelig legge ut noen bilder jeg har tatt med close-up filteret mitt. Legger først ut noen bilder av roser, så kommer den nok flere etter hvert. Bildene er tatt med close-up filter 10+. Her er de jeg syntes ble de beste:

Hva synes du?
Har du close-up filter?

Summer

Gleder meg utrolig til sommeren!! Utrolig lei av vinter og kulde, gleder meg til å kunne bade og å ligge på stranda igjen :) det er jo ikke såå lenge til sommerferien. Laget et lite bilde på polyvore med tema sommer:

summer
 
Blir forresten veldig glad hvis du liker bloggen min under dette innlegget :D :D ( Du må ha facebook for å like)

Parfyme

Vil ha:

tajsample

Mitt fotoutstyr

Har tenkt til å legge ut et bilde av utstyret jeg bruker til å fotografere med og litt info om det. Bildet har ikke så god kvalitet fordi jeg måte bruke kameraet på telefonen.-Kamera: Nikon D3000 speilrefleks
-Linse(som sitter på kameraet): NIKON DX, AF-S NIKKOR 18-55mm, VR
-Linse: SIGMA DG, 70-300mm +solblender. Denne linsa er ikke min, men har fått låne den og har tatt mange bilder med den.
-Filter: Close-up 10+, 52mm

Redigeringsprogram:
-PhotoScape
-Picasa 3
-Paint.NET

Fargeredigering av bilder

Hadde ikke så mye å gjøre så jeg redigerte noen bilder. Har ikke gjort så mye, først gjort bildene til sort-hvitt og så forandret fargene. Liker nesten bildene bedre nå enn sånn de var før. Du burde prøve det du også hvis du har et redigerings program. Veldig enkelt å redigere.


Bilde fra LondonBilde fra London


Bilde fra London


Bildet tatt på teknisk museum


Bilde av meg

Hva synes du?
Har du prøvd dette?
hits