mars 2011

All star

Bare elsker converse. Har to par, ett grått og ett blått. Har sett at mange har begynt å gå med det, så jeg skal ha frem mine nå! Har ventet hele vinteren på å få bruke de. Det er helt klart favoritt skoene mine, men det jeg lurer på er hva du synes om demConverse

Hva synes du om converse all star?
Har du converse?

Vår! + Ny header

Endelig fikk jeg følelsen av vår!! Jeg var i Danmark i helgen og der var det ikke noe snø igjen, sola skinte og det var helt tørt på bakken, utrolig deilig. Vi var der nede for å besøke familie og det var kjempe korslig. Vi gikk noen turer og jeg hadde så klart med kamera for å ta noen bilder, og det ble en del. Her kommer noen av de:


Lagde meg en ny header, var litt lei av den gamle

Hvilket bilde likte du best?
Hva syntes du om headeren?

Jeg utfordrer deg!

Here's a challenge for you all:
Describe your life!


Save and open in paint, 
draw/copy-and-paste/write whatever you want, 
and make a picture of your life in a nutshell.
Then publish it in you own blog. 
Rules: Only use paint, and make it simple!
Here is my version:


Gjør det du også, og skriv en kommentar med en link så jeg kan se;)

Hektisk uke + kaninen min

Huff, jeg må egentlig øve til prøve, men tenkte jeg skulle legge ut et bilde først. Har egentlig tre prøver denne uken pluss et engelsk prosjekt, så denne uka blir bare stress. Har bare lyst til å takke alle dere som følger bloggen min og kommenterer, setter utrolig stor pris på det. Kommer et nytt innlegg snart med en morsom utfordring til dere. Legger den nok ut i løpet av uken når jeg får tid. Her kommer bildet, det er av den lille søte kaninen min.


Hun heter forresten Mistel, forkortelse for Misteltegn.

Ekorn

Her er noen blilder jeg tok av noen utrolig søte ekorn. Ja, det er på det samme stedet som fuglebildene er tatt.( Lenger ned på siden eller på foto) . Får bare så lyst til å klappe ekornene, de er så utrolig søte. Her kommer bildene

Close-up filter 52mm 10+

Endelig lå det en pakke til meg på posthuset. Close-up filteret jeg hadde bestilt kom endelig. Det er et filter som man fester foran på linsa. Den gjør så man kan fokusere på ting som er nærmere, close-up. Har ikke tatt så mange bilder med den ennå, men det kommer nok etter hvert.

Her er to bilder

Har du et close-up filter?

Interiør

Jeg tok noen bilder rundt i huset her om dagen. Her kommer noen av de beste bildene.Hva synes du?

hits