Diverse

Follow me on instagram!

Hei! Jeg er, som mange nok har skjønt, ikke aktiv på denne bloggen lenger. Jeg ser fortsatt at det er mange innom hver dag, noe jeg synes er veldig gøy, så hvis dere fortsatt vil følge med på hva jeg gjør, så følg meg på instagram :)

Also a big HELLO to all my foreign readers!! Its so fun to see that there are so many of you that aren't from Norway. Im not very active on this blog anymore, but if you want you can follow me on instagram

My main account: @sandracbtand my second theme account: @inmyhorizon

Or on Twenty20 where you can also by my pictures: @sandracbt

(Click the usernames)

Ordtak og sitater...

 
Parfyme

Vil ha:

tajsample

Jeg utfordrer deg!

Here's a challenge for you all:
Describe your life!


Save and open in paint, 
draw/copy-and-paste/write whatever you want, 
and make a picture of your life in a nutshell.
Then publish it in you own blog. 
Rules: Only use paint, and make it simple!
Here is my version:


Gjør det du også, og skriv en kommentar med en link så jeg kan se;)

Hektisk uke + kaninen min

Huff, jeg må egentlig øve til prøve, men tenkte jeg skulle legge ut et bilde først. Har egentlig tre prøver denne uken pluss et engelsk prosjekt, så denne uka blir bare stress. Har bare lyst til å takke alle dere som følger bloggen min og kommenterer, setter utrolig stor pris på det. Kommer et nytt innlegg snart med en morsom utfordring til dere. Legger den nok ut i løpet av uken når jeg får tid. Her kommer bildet, det er av den lille søte kaninen min.


Hun heter forresten Mistel, forkortelse for Misteltegn.

Fireworks

Som alle vet, er det jo alltid fyrverkeri på nyttårsaften. Det var det denne gangen også. Jeg og noen gode veninner stod ute på balkongen og tokk bilder. Stod der til jeg begynte å skjelve. Uansett, her er noen av de beste bildene jeg tokk de siste minuttene i 2010 og de første minuttene i 2011. Ja, dette var de beste bildene. Jeg har flere, men gadd ikke legge ut flere akkurat nå.

Blogg vs blogg

Jaaaa!!

 Jeg vant blogg vs blogg på >denne< bloggen
Takk for alle stemmene fra dere<3

Spraylakk

Hvis du har noen kjedelige ting i kjedelige farger, er det bare å gjøre noe med dem. Du kan kjøpe spraylakk i de fargene du vil, og så er det bare å spraye i vei. De sprayene jeg har kjøpt kan man spraye på tre, plastikk, metall og egentlig alt. Man kan kjøpe spraylakk på Fargehandelen, det gjorde jeg. Man kan sikkert kjøpe det andre steder også, gjerne der de selger maling eller på hobbybutikker.


Quick spraylakk i blank hvit, perlegrå, signalrød og frisk grønn.


Jeg har sprayet mest i rødt. Her har jeg sprayet tre metallbokser fra IKEA. De er egentlig hvite med prikker i alle mulige farger. Prikkene ble nesten svarte og grå etter jeg sprayet boksene røde, men det gjør jo ikke noe. Hullmaskinen var faktisk en gammel, lyseblå hulmaskin før, men etter at jeg sprayet den ble den som ny, bortsett fra at den er litt rusten på metallstengene, da. 

Jeg har også sprayet noen rammer i samme rødfarge. Kjøpte noen gullrammer på et loppemarked i  sommer, tokk ut de gamle, stygge bildene og sprayet de røde. Nå henger de blanke og fine på veggen på rommet mitt.


Dette er to av stolene til lillebroren min. De er også kløpt på IKEA. De var hvite og kjedelige før, men etter at pappa sprayet de limegrønn og grå, ble de som nye igjen.

Jeg har sprayet mye annent også, som en sparegris, en mann av tre og to glasshjerter.
Hvis det er noen spørsmål er det bare å skrive en kommentar, jeg blir glad hvis dere sier hva dere syntes også.

Fagbok design

Lyst på noen kule tips til forsidene på skolebøkene? Her er ett tips.


Dette er den rå kule tekstboka til broren min. Enkelt, men alikevel kult!! 

Armbånsur som smykke


Kult smykke? Lagde det her om dagen. Det er et gammelt ur som jeg klipte av reimene på. Så festet jeg den på et smykke jeg hadde fra før. Ikke så vanskelig; )

Salg i ferien

Når du er på ferie, hvorfor ikke tjene litt penger? Det gjorde jeg og noen gode venner da vi var på ferie på Bornholm.
 Vi lagde alt fra ringer til hekla vesker, kaktuser til grytekluter, hatter til nøkkelringer. Vi solgte ganske mye av det, over 300 kr, så det ble jo litt på hver ; )


Vi hadde ikke så mye flaks den første dagen, men da vi prøvde igjen dagen etter solgte vi ganske mye mer. Vi solgte til fire forskjellige damer : ) Det var veldig gøy og spennende, vi måtte snakke engelsk til noen av dem.

Ferie!!!

Ja, det er jo mye man kan gjøre i ferjen, men jeg vet om noe kult. Vi er på den danske øya Bornholm, og i da
 var vi på noe spennende. Et rovdyr show, med rovfugler. Det var alt fra store havørner til små ugler. Ta em titt på disse bildene:


Denne var en av de litt mindre fuglene de viste. Den fløy over hodene på oss og satte seg på noen.


Dette var en av de første fuglene de viste etter at vi hadde gått ut for å se på de litt større fuglene.


Denne ser jo nesten ut som en flue? Men se på de klørene. Ville ikke fått de i nakken...

hits